Home / Regio / BizzNet presenteert BizzNet Award

BizzNet presenteert BizzNet Award

REGIO – Onderling zaken doen en elkaar helpen te zoeken naar nieuwe verkoopkansen; dat is BizzNet. Het bestuur van de businessclub heeft dan ook de intentie om de business binnen BizzNet verder te optimaliseren en heeft daarom besloten om jaarlijks een award uit te reiken; de BizzNet Award. Leden werd dan ook gevraagd om op een speciaal formulier aan te geven hoeveel business is gedaan, omzet is gegenereerd voor de businesspartner en zaken / diensten zijn aangekocht of ingekocht, met de meeste andere leden. De leden van BizzNet krijgen tot 15 december de gelegenheid het formulier in te zenden, waarna tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari de eerste BizzNet Award zal worden uitgereikt.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.