Home / Bronkhorst / Volleyballes Bruvoc op basisscholen

Volleyballes Bruvoc op basisscholen

BRUMMEN – Na de door volleybalvereniging Bruvoc verzorgde gastlessen volleybal, speelden de deelnemende basisscholen een afsluitend toernooi. De aanwezige scholen, in totaal liefst tien teams, speelden elk vier wedstrijden. Aansluitend werden de finalerondes gespeeld. Er werd fanatiek gevolleybald, onder begeleiding van vrijwilligers van Bruvoc.
Na spannende wedstrijden werd het toernooi gewonnen door de Oecumenische basisschool (foto). Ook de tweede plek ging naar deze school en de Dobbelsteen wist beslag te leggen op de derde plaats. De winnaar mag meedoen aan de regio-kampioenschappen voor scholen die in april 2013 worden gehouden.
Naast een beker voor de drie winnende scholen, was er voor elke deelnemer een vaantje van Bruvoc. Zowel Bruvoc als de kinderen die hebben meegedaan kijken terug op een geslaagde en sportieve middag.
Bruvoc groeit overigens gestaag, maar een aandachtspunt is de jongenslijn. Daarom heeft Bruvoc ervoor gekozen om op donderdagavond de sportzaal beschikbaar te stellen voor jongens van 12 tot 18 jaar, waar ze onder begeleiding van een professionele trainer de kneepjes van het volleybal kunnen leren. Belangstellende jongens kunnen geheel vrijblijvend komen meetrainen in de sportzaal Rhienderoord van 18.45 uur tot 20.00 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.