Home / Oosterhuizen / Sint in Veldschuur

Sint in Veldschuur

OOSTERHUIZEN – Zaterdagmiddag was het feest in Oosterhuizen. Sinterklaas heeft er met zijn twintig pieten tellende orkest een gezellige middag van gemaakt in de Veldschuur. Er passeerden een heleboel Sintermeklaasliedjes de revue, de vogeltjesdans werd vrolijk meegedaan door alle kinderen, papio, mamio, opa’s oma’s en ander belangstellenden. Er werd een mayonaise (polonaise) gelopen samen met de Pieten. Sinterklaas was zijn staf nog kwijt, maar die kwam al snel weer voor de dag. Grapje van een klein Pietje… Een beker warme chocolademelk en iets te snoepen gingen er na afloop wel in. Het was een supermiddag in Oosterhuizen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.