Vrouwen ZV De Spreng ronde verder in bekertoernooi

BRUMMEN – De vrouwen van ZV De Spreng hebben zijn in het bekertoernooi van de KNZB een ronde verder. Tegenstander OZ&PC uit Oldenzaal werd in het eigen thuisbad verslagen met 6 -5.

Door omstandigheden kon niet de volledige selectie aantreden in Oldenzaal. Vaste keepster Eva Jansen werd vervangen door de jonge Robin Vree, die een prima wedstrijd keepte. De vrouwen uit Oldenzaal waren zeer gemotiveerd voor deze wedstrijd. Beide teams spelen namelijk in dezelfde competitie. Met het verschil dat De Spreng boven aan staat en OZ&PC in de middenmoot. Door het gebrek aan wissels moesten de Spreng vrouwen vol aan de bak. Lang bleef de wedstrijd gelijk opgaan, met steeds een minimale voorsprong voor De Spreng. In het laatste speldeel trokken de Oldenzalers de stand gelijk op 5 – 5. Nienke Cuperus haalde de overwinning binnen voor de polosters uit Eerbeek/Brummen met een geweldig afstandschot en zij bepaalde ook meteen de eindstand op 6 – 5. Met deze overwinning blijft De Spreng in de winning mood. Bovenaan in de competitie en nu ook in kwartfinale van de beker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.