Expositie Joop Jansen in Bieb

BRUMMEN – Van 3 tot en met 29 december exposeert Joop Jansen in de bibliotheek van Brummen met schilderijen en pasteltekeningen. “Ik heb ruim tien jaar les bij teken- en schilderschool Creso in Velp waar ik veel technieken heb geleerd en materiaalkennis heb opgedaan”, aldus Jansen. Zijn voorkeur gaat uit naar naturalistisch / impressionistisch werk. Jansen werkt het liefst met olieverf, potlood of pastel. Jansen laat tijdens deze expositie in de bibliotheek portretten, stillevens en landschappen zien. Veel van zijn werken zijn te koop.

Tel. 0313 – 420841
www.joopskunst.eu
E-mail. gc.jansen@chello.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.