Home / Empe / Geslaagde uitvoering Zanglust Empe

Geslaagde uitvoering Zanglust Empe

EMPE – De uitvoering die dameskoor Zangkoor onlangs gaf, was zeer geslaagd. De zaal zat niet overvol, maar het was er zeker niet minder gezellig door. De dames hebben het repertoire op een leuke manier gebracht. Ook werd jubilaris Cootje Albers in het zonnetje gezet door voorzitter Monica Lievenstroo. Zij is dertig jaar lid en ontving daarom een bonbonnière en een mooi boeket bloemen. Na de pauze werd het blijspel Een Griekse Tragedie opgevoerd door Eendracht en Vermaak.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.