Home / Pietenschool in Eerbeek

Pietenschool in Eerbeek

EERBEEK – Een week voordat Sinterklaas met zijn Pieten op obs Cornelis Jetses zou komen, was er voor de kinderen in sporthal De Bhoele een groot evenement georganiseerd. Om half negen stond iedereen klaar om als echte pietjes voor de pietenschool te oefenen. Aan de hand van de oudere kinderen werden de kleintjes uit groep 1 en 2 en de wat grotere uit groep 3 en 4, meegenomen om te kiezen uit bijvoorbeeld pakjestransport, pepernoten stapelen of van het dak springen. Al met al een gymochtend voor de leerlingen om van te genieten en trots gingen ze met hun diploma naar huis!
 

Lees ook

Rick Evers: Emma, Sam en Monique

Monique is mijn held. Zij kent mij helemaal niet en ik ken haar eigenlijk ook …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.