Pietenschool in Eerbeek

  EERBEEK – Een week voordat Sinterklaas met zijn Pieten op obs Cornelis Jetses zou komen, was er voor de kinderen in sporthal De Bhoele een groot evenement georganiseerd. Om half negen stond iedereen klaar om als echte pietjes voor de pietenschool te oefenen. Aan de hand van de oudere kinderen werden de kleintjes uit groep 1 en 2 en de wat grotere uit groep 3 en 4, meegenomen om te kiezen uit bijvoorbeeld pakjestransport, pepernoten stapelen of van het dak springen. Al met al een gymochtend voor de leerlingen om van te genieten en trots gingen ze met hun diploma naar huis!
   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.