Home / Doesburg / 50MiD steunt voetbalschool Molukken

50MiD steunt voetbalschool Molukken

DOESBURG – De projectgroep ‘50 jaar Molukkers in Doesburg’ heeft als sluitstuk van de vele activiteiten in de afgelopen maanden een cheque ter waarde van € 1.000,- overhandigd aan voorzitter Jim Pentury van Mobilae Maluku Foundation (MMF). Deze organisatie streeft verbroedering, emancipatie en participatie van moslims en christenen na, door middel van sport. MMF probeert daartoe een voetbalschool op Ambon te realiseren. Bij de onlangs onthulde gedenksteen aan de IJsselkade prees Izaäc Singadji de mooie doelstellingen en de tomeloze inzet van Pentury gedurende vele jaren. Daarna werd namens de projectgroep de financiële bijdrage gegeven. Op de foto staan v.l.n.r.: Susan Tehupuring, Jim Pentury, Izaäc Singadji en Alfares Munster – Foto: Max Liptia
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.