Vv Dieren E1 kampioen

DIEREN – Het eerste E-team van vv Dieren is zaterdag kampioen geworden in de eerste klasse. Op een uitverkocht hoofdveld speelden de talenten uit Dieren hun tegenstanders van DCS uit Zevenaar helemaal zoek. Na een 5-0 ruststand werd het uiteindelijk 8-0 en kon het team inclusief begeleiding op de platte kar door het dorp. Het bleef nog lange tijd onrustig rond sportpark Nieuwland.

Op de foto: v.l.n.r. achterste rij: Rudy Beumer, Daan Smeltink, Youri Nieuwenburg, Ozan Ozdilek, Marit Auee, Jan Hilberts, onderste rij: Milan Sanders, Tijn Gerritsen, Daniël van Weelden, Kadir Elarslan, Lieuwe Nicolai.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.