Home / Dieren / Vv Dieren E1 kampioen

Vv Dieren E1 kampioen

DIEREN – Het eerste E-team van vv Dieren is zaterdag kampioen geworden in de eerste klasse. Op een uitverkocht hoofdveld speelden de talenten uit Dieren hun tegenstanders van DCS uit Zevenaar helemaal zoek. Na een 5-0 ruststand werd het uiteindelijk 8-0 en kon het team inclusief begeleiding op de platte kar door het dorp. Het bleef nog lange tijd onrustig rond sportpark Nieuwland.

Op de foto: v.l.n.r. achterste rij: Rudy Beumer, Daan Smeltink, Youri Nieuwenburg, Ozan Ozdilek, Marit Auee, Jan Hilberts, onderste rij: Milan Sanders, Tijn Gerritsen, Daniël van Weelden, Kadir Elarslan, Lieuwe Nicolai.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.