Home / Bronkhorst / Oeken F2 najaarskampioen

Oeken F2 najaarskampioen

BRUMMEN – De F2 van vv Oeken heeft onlangs in de laatste wedstrijd tegen AZC F3 het najaarskampioenschap in de wacht gesleept. Door alle supporters langs de lijn begon de wedstrijd wat zenuwachtig, maar de kleine mannen wisten met 4-0 hun overwinning veilig te stellen. Na lovende woorden van wat bestuursleden zijn de jongens en leiding verwend met ranja en taart van sponsor Duidelijke Taal. De spelers gingen trots met een medaille om hun nek naar huis.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.