Home / Loenen / Kerstverkoop Protestantse Kerk Loenen

Kerstverkoop Protestantse Kerk Loenen

LOENEN – Een werkgroep van de Protestantse Kerk Loenen houdt ieder jaar een kerstverkoop. Dit jaar gaat dat gebeuren op zaterdag 15 december. De dames hebben weer kleurige kerststukken gemaakt voor de huiskamers. Ook weer grafstukken waarvoor ieder jaar veel belangstelling is.

De spullen van de rommelmarkt in de Mazzelschuur is weer gesorteerd op de kerstsfeer. Er kan weer een (mini) Kerstrommelmarkt worden ingericht. Er wordt ook een lekkernijentafel ingericht met zelf gemaakte soepen, stampotten, cakes en nog veel meer. Het geluk kan beproefd worden bij het Rad van Avontuur. Na afloop is er koffie met ‘wat lekkers erbij’.
Wie verzekerd wil zijn van een (of meerdere) graftak(ken) kan deze ook van tevoren bestellen bij Betsy Efdé, telefoon 055-5051980. Bestelformulieren zijn ook verkrijgbaar op de tafel onder de toren in de kerk. Wie mooi kerstgroen over heeft zoals coniferen, skimmia en huls kan dit laten weten aan Betsy Efdé.
De kerstverkoop in het Jeugdhuis aan de Beekbergerweg duurt van 09.30 – 12.00 uur.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.