Home / Dieren / Pepernotenfabriek

Pepernotenfabriek

DIEREN – Vrijdag waren de kinderen van de onderbouw van ‘t Sterrenbos in Dieren uitgenodigd bij de pepernotenfabriek op de praktijkschool de Tender. De kinderen mochten samen met de eerstejaars van de Tender heerlijke pepernoten bakken. Ze mochten kneden en verdelen en tijdens het wachten hebben ze een leuke dans gedaan op de Zwarte Pieten Stijl. Zelfs de kinderen van de Tender deden mee, wat veel kijkers uit de andere klassen opleverde. Na twintig minuten wachten had elk kind de lekkerste pepernoten.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.