Home / Dieren / F8 vv Dieren kampioen

F8 vv Dieren kampioen

DIEREN – Het jongste team van vv Dieren, de F8, is onlangs kampioen geworden. De mooiste wedstrijd van de competitie was tot het einde bewaarde wedstrijd tussen de nummer één en twee (F7 DVV) was een zinderende en spannende wedstrijd. Met een 4-1 voorsprong ging vv Dieren de rust in. Met een stand van 4-3 werd de wedstrijd beëindigd. Het gevolg van deze uitslag was dat beide teams kampioen zouden worden. Het was dus een en al feestvreugde na afloop van de wedstrijd. Er volgde een huldiging met een medaille, veel snoep en een patatje als beloning.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.