Home / Rheden / Rheden F1 kampioen

Rheden F1 kampioen

RHEDEN – Het eind van de najaarscompetitie werd nog ongemeen spannend voor de jongens van vv Rheden F1. In de laatste wedstrijd tegen vv Dieren zou over het kampioenschap worden beslist. Bij winst en gelijkspel zou Rheden winnen, bij winst ging ook het kampioenschap naar Dieren. De wedstrijd begon slecht, met een kwartier stond Rheden achter, maar dit werd goedgemaakt. Voor het oog van een groot publiek eindigde de match in 3-3 en zo werd Rheden F1 najaarskampioen. De jongens kregen een beker en choco-medaille van de ouders en een bloemetje van de club. Na de wedstrijd was het feest in de kantine met friet en bubbeltjessap.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.