Rheden F1 kampioen

RHEDEN – Het eind van de najaarscompetitie werd nog ongemeen spannend voor de jongens van vv Rheden F1. In de laatste wedstrijd tegen vv Dieren zou over het kampioenschap worden beslist. Bij winst en gelijkspel zou Rheden winnen, bij winst ging ook het kampioenschap naar Dieren. De wedstrijd begon slecht, met een kwartier stond Rheden achter, maar dit werd goedgemaakt. Voor het oog van een groot publiek eindigde de match in 3-3 en zo werd Rheden F1 najaarskampioen. De jongens kregen een beker en choco-medaille van de ouders en een bloemetje van de club. Na de wedstrijd was het feest in de kantine met friet en bubbeltjessap.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.