Home / Doesburg / De Ark knot wilgen

De Ark knot wilgen

DOESBURG – De leerlingen uit groep zeven van basisschool De Ark uit Doesburg zijn onlangs aan het wilgen knotten geslagen, op uitnodiging van het NME in Zevenaar. Eerst kwamen medewerkers naar de school om uitleg te geven over het knotten. Waarom wordt een boom geknot en hoe kan je dat het beste doen? Daarna gingen de jongens en meisjes zelf aan de slag met zaag en knipschaar. Ze hebben bijna alle bomen aan de Wemmersweerd in Doesburg geknot. Het was een nuttige, maar ook leuke en leerzame morgen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.