Home / Velp / UPC geeft leerlingen les

UPC geeft leerlingen les

VELP – Kabel- en mediabedrijf UPC gaf groep acht van basisschool De prins Bernhardschool een speciale Safe & Social les over veilig internetten. Medewerkers van UPC maakten tijdens de les de basisschoolleerlingen wegwijs in de wereld van social media en internet. UPC wil dat iedereen, jong en oud, veilig van het internet gebruik kan maken. UPC heeft daarom speciaal voor basisschoolleerlingen een lesprogramma ontwikkeld over veilig gebruik van sociale media.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.