Home / Doesburg / Hanzedag zoekt meer vrijwilligers

Hanzedag zoekt meer vrijwilligers

DOESBURG – De organisatie van De Hanzefeesten is al weer druk met de voorbereidingen voor volgend jaar en wil haar organisatie uitbreiden. Daar horen meer vrijwilligers bij. Groepen, commissies, of wat voor naam ook, met een helder takenpakket, vrijheid en verantwoordelijkheden. Hoe dit precies vorm gaat krijgen, wordt gezamenlijk afgestemd. Vanaf januari dient de vrijwilliger beschikbaar te zijn. Hoeveel tijd is nog niet in te schatten, maar dat het tijd kost, is zeker. Geïnteresseerden kunnen beginnen met een mail met daarin hun kwaliteiten. Op 24 januari is er een bijeenkomst voor diegenen die zich hebben aangemeld.

E-mail. frieda@doesburgsehanzefeesten.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.