Home / Bronkhorst / Bezoek aan de Sinterklaaskelder

Bezoek aan de Sinterklaaskelder

BRUMMEN – Dit jaar heeft groep-3 van de Oecumenische basisschool in Brummen de Sinterklaaskelder in Arnhem bezocht. Bij aankomst werden de kinderen welkom geheten door twee Pieten. Eenmaal binnen mochten ze allerlei activiteiten doen, zoals over het dak lopen en een kijkje nemen in de keuken van de bakpieten. Muziek maken met de muziekpiet en de badkamer van de Sint met een badkuip vol pepernoten bekijken. Natuurlijk hebben de kinderen geoefend om over het dak te lopen met een zware zak cadeaus op te rug.

De stal van Amerigo hebben de kinderen ook gezien en ze hebben een bezoek gebracht aan de kamer waar de zieke Pieten worden geholpen. Het hoogtepunt van deze ochtend vormde het korte bezoek bij Sinterklaas op zijn werkkamer. Hij had in deze drukke tijd even tijd voor groep 3. Zelfs de juf mocht even op schoot van de Sint zitten. Dit was natuurlijk erg leuk voor de kinderen. Het was zeker een ontzettend leuke ochtend waarin we het een grote eer vonden dat wij het huis van de Sint van binnen mochten bekijken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.