Home / Doesburg / Expositie Rini Dado

Expositie Rini Dado

DOESBURG – De in Doesburg woonachtige beeldend kunstenaar Rini Dado exposeert haar werk in de maand december in het Hanzehuys aan de Koepoortstraat in Doesburg. Haar beelden, graforijen en zeefdrukken zijn op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur te bewonderen en op vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur. Het werk van Dado werd internationaal op vele plaatsen geëxposeerd. Ook voerde zij werk uit in opdracht van overheden, bedrijven en particulieren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.