Home / Ellecom / Doesburger van fiets gereden na opmerking over afval

Doesburger van fiets gereden na opmerking over afval

ELLECOM – De man uit Breda die bijna twee weken geleden in Ellecom expres een 43-jarige Doesburger omver reed, blijft voorlopig in de cel zitten. De rechtbank heeft de voorlopige hechtenis van de man uit Breda namelijk met 90 dagen verlengd. Een opmerking van de fietser was aanleiding voor de botsing.

De automobilist reed de Doesburger op zondagmiddag 18 november omver nabij de parkeerplaats aan de Zutphensestraatweg, nadat deze een opmerking had gemaakt toen de chauffeur afval uit zijn auto gooide. De dader liet daarna het slachtoffer alleen achter. De chauffeur, een 37-jarige man uit Breda, kon twee uur later worden aangehouden na tips van getuigen.
Direct na het ongeval heeft de politie met meerdere eenheden in de buurt gezocht. Dankzij getuigen wist de politie een deel van het kenteken. Omstreeks 14.00 uur werd de auto in de buurt aangetroffen, maar was de verdachte eruit. Rond 16.00 uur werd de man uit Breda als verdachte door de politie aangehouden in Ellecom.

De 43-jarige man uit Doesburg liep bij de aanrijding onder meer een gebroken rib, een klaplong en diverse kneuzingen op. Na behandeling door artsen van de traumahelicopter werd hij naar het Radbout ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. Inmiddels is de man uit Doesburg uit het ziekenhuis en moet nu revalideren.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.