Home / Ellecom / Nieuw Bergstein officieel geopend

Nieuw Bergstein officieel geopend

ELLECOM – De gebruikers van de nieuwe multifunctionele accommodatie Nieuw Bergstein in Ellecom hadden het gebouw al een tijdje geleden feestelijk in bezit genomen, maar het gebouw werd gisteren officieel geopend door wethouder Ron König van de gemeente Rheden. Leerlingen van groep acht gaven rondleidingen aan de bezoekers en lieten alle lokalen van de school zien; modern, met ten minste drie computers per lokaal en een digibord. Zo ook Anniek die twee nieuwsgierige Ellecommers het gebouw liet zien. Niet alleen de Anne Frank school maakt gebruik van het gebouw, ook het Dorpshuis, Peuterspeelzaal Robbedoes, de BSO Binnenstebuiten en een aantal verenigingen vestigen zich in het gebouw aan de Binnenweg 40 A. Een aantal ruimten is dan ook voor gezamenlijk gebruik. Zo moeten de leerkrachten gebruik maken van de toiletten van het Dorpshuis omdat de school alleen maar kleine toiletjes heeft. “We moeten gewoon nog een beetje aan elkaar wennen”, zegt Dick Huntink. Ook lopen er nog een paar werklieden rond om de laatste puntjes op de i te zetten. Maar een ieder is tevreden met hun nieuwe gebouw dat op een prachtige locatie ligt met vanuit elk lokaal uitzicht naar buiten. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.