Home / Hoog-Keppel / Afval gedumpt

Afval gedumpt

HOOG-KEPPEL – In de nacht van woensdag op donderdag is er een grote hoeveelheid dakbedekking gedumpt aan de Oude Zutphenseweg in Hoog-Keppel. Het gaat om een berg afval van tien meter lang bij twee meter hoog. De politie zoekt getuigen.

De berg met bitumen (dakbedekking) is donderdagmorgen midden op de weg in het buitengebied van Hoog Keppel aangetroffen. De politie vermoedt dat de dakbedekking is verwijderd bij de sloop van een groot gebouw. Deze afvalberg moet vervoerd zijn met een vrachtauto of zeer grote aanhangwagen.
De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.