Afval gedumpt

HOOG-KEPPEL – In de nacht van woensdag op donderdag is er een grote hoeveelheid dakbedekking gedumpt aan de Oude Zutphenseweg in Hoog-Keppel. Het gaat om een berg afval van tien meter lang bij twee meter hoog. De politie zoekt getuigen.

De berg met bitumen (dakbedekking) is donderdagmorgen midden op de weg in het buitengebied van Hoog Keppel aangetroffen. De politie vermoedt dat de dakbedekking is verwijderd bij de sloop van een groot gebouw. Deze afvalberg moet vervoerd zijn met een vrachtauto of zeer grote aanhangwagen.
De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.