Nieuw: bedrijfsfilmproductie Kijk naar de Veluwezoom

REGIO – Stichting Toeristisch Platfotm Zuid Oost Veluwezoom is een nieuw project gestart: bedrijfsfilmproductie Kijk naar de Veluwezoom. Dit initiatief van de stichting, in samenwerking met de gemeente Rheden, biedt de mogelijkheid voor ondernemers en terreineigenaren om hieraan deel te nemen. Men kan individueel deelnemen of kiezen voor een gezamenlijke promotiefilm voor bijvoorbeeld een winkelstraat.

“De reacties van onze leden waren positief”, vertelt marjolein Oversteegen van het Toeristisch Platform. “Beelden zeggen zoveel meer dan woorden.” Onder de noemer Kijk naar de Veluwezoom worden algemene sfeerbeelden van de omgeving en beelden van bedrijvenafwisselend getoond in een herkenbaar stramien bij de deelnemende bedrijven en gemeentelijke instellingen. “Zo kan je straks bijvoorbeeld in de bieb deze film zien”, aldus Oversteegen.
Het belangrijkste doel van het project is het creëren van een kruisbestuiving tussen ondernemers en organisaties. En ook de toerist en eigen bewoners beter informeren over de mogelijkheden binnen deze regio. Om het verblijf van de toerist zo lang mogelijk te verlengen of herhalingsbezoek te stimuleren. Hoe meer deelnemers, des te sterker het product.
Om deel te nemen zijn er diverse opties voor het samenstellen van bestaande foto’s of films tot het maken van een compleet nieuwe bedrijfsfilm, tegen zeer goede prijzen.

E-mail. info@veluwezoom.nl
Tel. 026 – 4953050, Marjolein Oversteegen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.