Home / Eerbeek / De Zaak blijft Dames 1 Spiker trouw

De Zaak blijft Dames 1 Spiker trouw

EERBEEK – Tommy ter Hove van bistro De Zaak in Eerbeek heeft het kledingcontract met de Spiker Dames 1 verlengd. Al sinds de opening in 2007 is De Zaak sponsor van het eerste damesteam van de volleybalvereniging. Dames 1 speelt in de eerste klasse, in een nieuwe samenstelling onder leiding van nieuwe trainer Tom Leusveld. Ze doen het goed in de competitie en staan met grote afstand op de eerste plaats. Jan van der Linden, voorzitter PR en Activiteiten van Spiker, bedankte Tommy ter Hove voor het verlengen van het contract.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.