Home / Eerbeek / Wijziging dienstregeling buurtbus Eerbeek – Zutphen

Wijziging dienstregeling buurtbus Eerbeek – Zutphen

EERBEEK – Met ingang van maandag 10 december vertrekt er in de winterse schoolperiodes een grote bus, lijn 604, vanaf de Jumbo in Eerbeek (halte Offenbachstraat). Deze bus vertrekt om 07.19 uur vanaf de halte Eerbeek Centrum en gaat via Hall rechtstreeks naar Zutphen. De buurtbusrit van 07.21 uur vervalt hiermee. Deze lijn 604 rijdt in de schoolperiodes ’s morgens de eerste rit.

De juiste tijden worden door Synthus bij de halten aangebracht. Ook de scholieren die in Hall opstappen dienen gebruik te maken van lijn 604. Dit in verband met de regelmatig optredende overbezetting van de buurtbus op deze rit. De tienrittenkaart van de buurtbus is geldig op deze nieuwe lijn, maar deze kan niet gekocht worden in lijn 604. Er kan ook met de OV-chipkaart betaald worden en voor 2 euro kan men een enkele reis kopen.
De reguliere buurtbus begint zijn eerste rit na Hall en rijdt daarna conform de thans bestaande dienstregeling. ’s Middags wordt om 15.00, 16.00 en 17.00 uur een extra buurtbus ingezet vanaf Zutphen naar Eerbeek. Buiten deze periodes gaat de buurtbus volgens de eigen bestaande dienstregeling rijden.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.