Hospice Rozenheuvel neemt cheques in ontvangst

ROZENDAAL/ RHEDEN – Vorige week mocht het hospice Rozenheuvel een bedrag van 1400 euro in ontvangst nemen. Deze fraaie som was opgebracht door twee organisaties. Duizend euro werd aangeboden door de voorzitter Hans van Sadelhoff namens de afdeling Rheden-Rozendaal van het Nederlandse Rode Kruis. Deze schenking is een deel van de totale opbrengst van de jaarlijkse Rode Kruiscollecte die in juni gehouden werd door de plaatselijke afdeling. Namens de dinsdag-damesgroep ‘Didago’ van de Rosendaelsche Golfclub overhandigde hun voorzitter Tineke Wagenaar een bedrag van 405 euro. Dit was de opbrengst op de jaarlijkse slotdag van de damescompetitie golf van de golfclub. Per jaar bekijken beide organisaties aan welk goed doel de opbrengst geschonken zal worden.
Jan van Dijk en Gerrie Kat van het hospice zegden toe dat het geld zal worden besteed aan een tillift, die voor de verzorging op het Hospice onmisbaar is. Jan van Dijk bedankt dan ook iedereen die ervoor gezorgd heeft dat het Hospice dit bedrag in ontvangst mocht nemen.

Foto:
Hans van Sadelhoff, Tineke Wagenaar, Jan van Dijk en Gerrie Kat.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.