Jubilarissen RK koor Con Spirito

LOENEN/EERBEEK – Zondag 18 november was een bijzondere dag voor het RK Koor Con Spirito uit Loenen en Eerbeek. Het 29-tellende koor vierde het feest van St. Caecilia, de patronesse van muziek, instrumentenmakers en zangers en dus ook van het koor Con Spirito. Maar het was ook een feestelijke dag omdat het koor in hun midden maar liefst drie jubilarissen had: Ceciel Bult (40 jaar), Grada Kaufman en Tonnie Brom (25 jaar). Voor haar inzet werd Ceciel onderscheiden met de eremedaille Sint Gregorius in goud en kregen Grada en Tonnie de eremedaille in zilver. Vanzelfsprekend werden ze in de bloemetjes gezet.

Het koor kan altijd nieuwe leden gebruiken. Belangstellenden kunnen op donderdag vrijblijvend komen kijken bij de repetitie.

Harry Hoekstra (voorzitter ), tel. 06 – 20759200
Toon van Dalen (dirigent), tel. 0313 – 652271
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.