Home / Bronkhorst / Najaarskampioenen!

Najaarskampioenen!

BRUMMEN – De D1 van Oeken is najaarskampioen geworden in de derde klasse. De tien jongens en drie meiden van trainer Wim Seesink hebben alle wedstrijden gewonnen en sloten de reeks af met een 15-0 overwinning tegen Pax D2. Onder luid applaus van vele aanwezige fans zijn de jonge spelers onder de blauw-witte Oekenboog toegejuicht. Bestuurslid Ben Korte sprak mooie woorden, waarna er bloemen en aandenkens werden uitgereikt en de champagne ontkurkt kon worden. Na het douchen is er in de kantine doorgefeest met ranja en patat. Op de foto staan de winnaars, op de achterste rij: assistent trainer Job, trainer Wim, leider Roy, Onno, Siebe, Coen, leider Lex en bestuurslid Ben. Op de voorste rij: assistent trainer Roel, Sanne, Zoë, Mick, Sil, Jonas, Harm, Gijs, Ilse, Lucas en Timo.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.