Home / Angerlo / Nieuwe tassen Dames 1 DES

Nieuwe tassen Dames 1 DES

ANGERLO – Het Dames 1-team van volleybalvereniging DES in Angerlo heeft nieuwe tassen ontvangen van Autobedrijf Scheers uit Giesbeek en Aannemersbedrijf Waarnink uit Angerlo. De dames spelen in de eerste klasse onder leiding van trainer-coach Bjorn Jansen. Lonneke van Dijk, Hanneke Klein Herenbrink, Charlotte Hen, Marloes van der Spoel, Annelie van Dijk, Milou Nieuwenhuis, Linda Groen, Esmé Steintjes en Marieke Nuhn zijn blij met dit gebaar.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.