Home / Bronkhorst / Schilderijen in Brummense bieb

Schilderijen in Brummense bieb

BRUMMEN – De hele maand december is in de bibliotheek in Brummen een expositie te zien met schilderijen van kunstenaar Joop Jansen. Joop woont alweer 23 jaar in Dieren. Hoewel hij in zijn jeugd is afgewezen voor de academie voor beeldende kunsten in Rotterdam, realistisch werk werd destijds nog niet zo op prijs gesteld, bleef de passie voor tekenen en schilderen altijd aanwezig. In 2002 startte Jansen met lessen bij teken- en schilderschool Creso in Velp, waar hij nog steeds met veel plezier komt. Joop Jansen maakt het liefst naturalistisch / impressionistisch werk. Portretten boeien hem al sinds zijn jeugd, toen hij de covers natekende van damesbladen. Hij werkt bij voorkeur met olieverf, maar ook pastel en potlood worden regelmatig gehanteerd. Kijk voor meer informatie op www.joopjansen.eu.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.