Home / Apeldoorn / Cheque voor Zing het Leven

Cheque voor Zing het Leven

APELDOORN – Het zesde concert van Rouwcentrum Rouwenhorst in Apeldoorn is goed bezocht. Ongeveer 1100 mensen kwamen naar het concert in de Grote Kerk. De avond stond in het teken van ‘even stilstaan bij het gemis’ en bood een afwisselend programma van muziek en tekst. Bezoekers lieten zich meevoeren op de muziek van muziekvereniging OLTO uit Loenen, het Sokkenbuurt Mannenkoor uit Ugchelen, zangeres Renate Sonneveld, harpiste Mechteld Karlien de Jongh en haar pianist Jeroen Sweers, STA, kwartet The 4 of Us en organist Wop Kuipers. Tijdens het concert is een collecte gehouden voor de stichting Zing het Leven. Maarten Laponder, directeur van Rouwcentrum Rouwenhorst, kon onlangs een mooie cheque van 3500 euro overhandigen aan Harry Nijhof, secretaris van de stichting.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.