Home / Eerbeek / Brouwer steunt Eerbeekse Boys F5

Brouwer steunt Eerbeekse Boys F5

EERBEEK – De afhankelijkheid van bedrijven op het gebied van sponsoring is voor alle verenigingen tegenwoordig zeer belangrijk. Sv Eerbeekse Boys is daarop geen uitzondering. Dat deze betrokkenheid bij veel bedrijven gelukkig nog aanwezig is, blijkt ook weer uit de keuze van Brouwer Keukens uit Hall. Naast sponsoring door Brouwer Bouwmaterialen van de F4, prijkt er nu ook het logo van Brouwer Keukens op de shirts van de Eerbeekse F5. Deze gerenommeerde leverancier van kwaliteit keukens levert een maatwerk product. Compleet van offerte met zelf vervaardigde en uitgebreide tekening tot aan de installatie en service werkzaamheden. Een attentie met een bos bloemen en een woord van dank was er dan ook voor eigenaar Wim Brouwer. Een echte verenigingsman, die onlangs nog tot lid van verdienste van voetbalvereniging SHE uit Hall werd benoemd. De Eerbeekse F5 spelen nu trots in hun mooie nieuwe shirts wat hen net weer een schepje extra helpt om lekker te voetballen en te winnen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.