Home / Eerbeek / Bestuur Kracht & Vlugheid weer compleet

Bestuur Kracht & Vlugheid weer compleet

EERBEEK – Het bestuur van gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek is na vele jaren weer compleet. Er is zeker vijf jaar geen voorzitter geweest, maar nu heeft Willem van der Maten deze functie op zich genomen. Naar aanleiding van de noodkreet van Kracht & Vlugheid heeft Willem zich gemeld en inmiddels een aantal vergaderingen meegedraaid. In de ledenvergadering van 16 oktober is hij officieel benoemd. De vereniging is hier heel erg blij mee. Ook is de functie van secretaris weer vervuld. Marike Gerritsen pakt deze taak op. Marike kent de vereniging goed, want zij heeft deze functie eerder al vele jaren bekleed. Het bestuur is beide nieuwkomers dankbaar voor hun inzet.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.