Bestuur Kracht & Vlugheid weer compleet

EERBEEK – Het bestuur van gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid uit Eerbeek is na vele jaren weer compleet. Er is zeker vijf jaar geen voorzitter geweest, maar nu heeft Willem van der Maten deze functie op zich genomen. Naar aanleiding van de noodkreet van Kracht & Vlugheid heeft Willem zich gemeld en inmiddels een aantal vergaderingen meegedraaid. In de ledenvergadering van 16 oktober is hij officieel benoemd. De vereniging is hier heel erg blij mee. Ook is de functie van secretaris weer vervuld. Marike Gerritsen pakt deze taak op. Marike kent de vereniging goed, want zij heeft deze functie eerder al vele jaren bekleed. Het bestuur is beide nieuwkomers dankbaar voor hun inzet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.