Home / Eerbeek / Overledenen herdacht

Overledenen herdacht

EERBEEK – De laatste zondag van het kerkelijk jaar is in de Kruiskerk opgedragen aan de overledenen. De namen van 49 overleden gemeenteleden zijn genoemd en voor hem werd een licht ontstoken. Tussendoor zong de cantorij en iedereen kon een kaarsje aansteken. Nabestaanden van de overledenen waarvoor een kruisje op het gedachtenisbord hangt, konden dit meenemen naar huis. Na afloop stond voor hen koffie klaar in de ontmoetingsruimte, zodat zij samen konden napraten over deze bijzondere dienst.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.