Home / Bronkhorst / Golf op school

Golf op school

BRUMMEN – Leerlingen van basisscholen de Dobbelsteen en de Krullevaar in Brummen hebben tijdens de gymles in de speelzaal van de Dobbelsteen kennis kunnen maken met golf. Op enthousiaste wijze werden met Joke Luppes en Roelyan Mammen van golfclub De Engelenburg G&CC allerlei golf-gerelateerde spelletjes gedaan. Speciaal voor de leerlingen, vriendjes en familie die geïnteresseerd zijn geraakt in het échte golfen, wordt door de golfclub een extra kennismakingsles gehouden bij de Engelenburg. Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Joke Luppes, tel. 0575-566128 of egcc.jeugd@gmail.com.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.