Home / Doesburg / Voormalig Sc Doesburg-speler Paul Bosvelt in Clubgenoten

Voormalig Sc Doesburg-speler Paul Bosvelt in Clubgenoten

DOESBURG – Maandag 3 december om 18.20 uur staat Paul Bosvelt centraal in het tv-programma Clubgenoten van Omroep Gelderland. Presentatrice Carrie ten Napel herenigt in dat programma een bekende (oud)sporter met zijn team van vroeger.

De gezellige reünie vond plaats in de kantine van Sportclub Doesburg aan de Oranjesingel. Voor deze gelegenheid was het C2-elftal van begin jaren tachtig weer bij elkaar gebracht. Destijds speelde Doesburg met Bosvelt in de gelederen in het zogenaamde Ajax-tenue. Wie kon toen vermoeden dat jaren later de middenvelder zou gaan schitteren bij onder meer het echte Feyenoord en in Oranje.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.