Voormalig Sc Doesburg-speler Paul Bosvelt in Clubgenoten

DOESBURG – Maandag 3 december om 18.20 uur staat Paul Bosvelt centraal in het tv-programma Clubgenoten van Omroep Gelderland. Presentatrice Carrie ten Napel herenigt in dat programma een bekende (oud)sporter met zijn team van vroeger.

De gezellige reünie vond plaats in de kantine van Sportclub Doesburg aan de Oranjesingel. Voor deze gelegenheid was het C2-elftal van begin jaren tachtig weer bij elkaar gebracht. Destijds speelde Doesburg met Bosvelt in de gelederen in het zogenaamde Ajax-tenue. Wie kon toen vermoeden dat jaren later de middenvelder zou gaan schitteren bij onder meer het echte Feyenoord en in Oranje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.