Home / Velp / 60-Jarig huwelijk echtpaar Verhaaff-Muller

60-Jarig huwelijk echtpaar Verhaaff-Muller

VELP – Op 26 november was het zestig jaar geleden dat het echtpaar Verhaaff-Muller in het huwelijk is getreden. Burgemeester mevrouw Petra van Wingerden-Boers bracht een bezoek aan het echtpaar en feliciteerde hen namens het college, natuurlijk met een mooie bos bloemen.

De heer Harmen Jan Verhaaff is geboren op 7 juni 1928 In Ellecom en mevrouw Gerritdina Jacoba Muller op 10 juni 1931 in Vlaardingen. Het echtpaar heeft elkaar leren kennen via een jeugdvereniging. Ze zijn op 26 november 1952 in Zutphen getrouwd. Het echtpaar Verhaaff-Muller heeft twee dochters.
De heer Verhaaff is in september 1944 gaan werken in Rijksdienst bij de Belastingen. Eerst in Velp, daarna in Arnhem en daarna in Wageningen. In september 1984 is hij na 40 dienstjaren met de VUT gegaan. Mevrouw Verhaaff heeft altijd voor het gezin gezorgd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.