Home / Velp / Telecombinatie: vernieuwde winkel met vertrouwde service

Telecombinatie: vernieuwde winkel met vertrouwde service

VELP – Afgelopen maand heeft Telecombinatie haar winkel aan De Overtuin 1 te Velp aangepast naar haar nieuwe huisstijl. Hierdoor zijn de meer dan honderd Telecombinatiewinkels voortaan duidelijk herkenbaar in het straatbeeld.

Telecombinatie staat bekend om haar persoonlijke en servicegerichte benadering door het winkelpersoneel. Wij begrijpen dat mensen door de vele mogelijkheden niet goed weten welk toestel of abonnement het beste bij ze past. Onze medewerkers staan u daarom graag bij met onafhankelijk advies. Telecombinatie werkt samen met alle telefoonmerken en netwerkproviders, voor zowel prepaid als abonnement.
Nieuw bij Telecombinatie zijn internetverbindingen, digitale HDTV en vaste telefonie. Telecombinatie is gespecialiseerd in de providers in uw regio. Laat u vrijblijvend informeren over een snellere internet verbinding of digitale TV. Bent u klant bij UPC, dan hebben wij een extra voordelig upgrade-aanbod voor u.
Wij nodigen u van harte uit onze vernieuwde winkel te bezoeken. Om de veranderingen met u te vieren, ontvangt u als klant bij elk regulier KPN-, HI- of Telfort- abonnement een Douglascadeaukaart ter waarde van € 25,-.
Wilt u op de hoogte blijven van al onze acties, ‘like’ dan nu onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/telecombinatie.connect
Onder de eerste 250 likes worden zes Douglas cadeaukaarten t.w.v. € 25,- verloot!

Telecombinatie Connect Velp, De Overtuin 1, telefoon (026)319 5595, www.telecombinatieconnect.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.