Fietsster gewond na aanrijding met automobiliste

ANGERLO – Een 74-jarige fietsster uit Angerlo is maandagmiddag op de Mariëndaalseweg in Angerlo gewond geraakt. De vrouw kwam in botsing met een 43-jarige automobiliste uit Doesburg. De Doesburgse kwam met de schrik vrij.

Het ongeval vond omstreeks 13.15 uur plaats voor de woning van de 74-jarige fietsster. De vrouw stapte bij haar huis op de fiets en reed de Mariëndaalseweg op. De 43-jarige automobiliste kwam vanuit de richting van het centrum van Angerlo en reed richting de Mariëndaalseweg. De twee vrouwen hadden elkaar over het hoofd gezien en een aanrijding was het gevolg. Het 74-jarige slachtoffer liep letsel op aan onder meer haar heupen en gezicht. Ze werd ter controle door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De fiets en de auto raakten ook beschadigd bij dit ongeval.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.