Home / Velp / Velpenaar aangehouden voor vernieling

Velpenaar aangehouden voor vernieling

VELP – In een woning in Velp heeft de politie maandagmiddag een 45-jarige Velpenaar aangehouden omdat hij zich ongewenst in de woning van zijn ex-partner bevond en een ruit had vernield om binnen te komen.

De politie kreeg omstreeks 17.00 uur de melding van de vrouw dat haar ex zich ongewenst toegang probeerde te verschaffen tot haar woning. Zij was op dat moment zelf niet thuis, maar werd gewaarschuwd door een getuige uit de buurt. Agenten gingen naar het adres en troffen de man in de woning aan. Hij had een ruit vernield om binnen te komen. Agenten hebben de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij wordt verhoord.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.