Home / Eerbeek / Automobiliste ernstig gewond bij aanrijding Eerbeek

Automobiliste ernstig gewond bij aanrijding Eerbeek

EERBEEK – Een automobiliste is maandagavond ernstig gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de Apeldoornseweg in Eerbeek, waarbij ze in een sloot terecht kwam. Ze is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw, een 20-jarige inwoonster van Eerbeek, raakte kort na 23.00 uur met haar auto in de berm, waar ze een boom raakte. Vervolgens kwam de auto tot stilstand in een sloot. Het voertuig was aan de voorkant flink beschadigd, waardoor het slachtoffer klem was komen te zitten. Om de hulpdiensten ruim baan te geven, werd de hele weg afgezet. De vrouw is met meerdere verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De precieze toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.