Home / Dieren / Besparen op uw zorgpremie als lid van Lomar Sportvilla

Besparen op uw zorgpremie als lid van Lomar Sportvilla

DIEREN – Profiteer van de samenwerking tussen Menzis – Lomar Sportvilla en Fysioplein 9. Bent u verzekerd bij Menzis dan profiteert u van de volgende voordelen als lid van Lomar Sportvilla. 10% Korting bij inschrijving op uw jaarlidmaatschap, 5% korting op uw basisverzekering, 7% korting op uw aanvullende en tandartsverzekering, 3 keer per jaar gratis Dieetadvisering en Sport Medisch Advies. Stapt u voor 31-12-2012 over naar zorgverzekeraar Menzis, dan ontvangt u bovendien medio maart 2013 € 60,- op uw rekening.

De samenwerking met Fysioplein 9 heeft voor u nog extra voordelen, bij een aanvullende verzekering: gratis diabetesbegeleiding, oncologische revalidatie en gewrichtsproblemen en elke week gratis inloopspreekuur van de fysiotherapeut.

Met de collectiviteitnummer van Lomar Sportvilla in Dieren kunt u uw zorgpremie precies berekenen. En met de bovengenoemde kortingen wordt het lidmaatschap bij Lomar Sportvilla enorm voordelig. Deze korting geldt tevens voor alle leden van uw gezin.

Schrijf u dus dit jaar nog in bij Lomar Sportvilla en profiteer. Wilt u meer informatie bel dan met Lomar Sportvilla op het nummer: 0313-420369. U kunt ook contact op nemen met www.wellnessverzekert.nl voor uitgebreide informatie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.