Home / Bronkhorst / Geslaagd jubileumconcert Ludiek

Geslaagd jubileumconcert Ludiek

BRUMMEN – Het thema van het jubileumconcert Van alle markten thuis, was zondag 18 november goed gekozen. Vrouwenkoor Ludiek bracht inderdaad een zeer afwisselend repertoire ten gehore en de Grote Kerk in Brummen was kleurrijk aangekleed. De uitvoering ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het koor werd geopend door een verrassende entree van de koorleden onder het zingen van het toepassende lied Wilkommen. Twee ladyspeakers gaven deze middag diverse malen uitleg betreffende de gekozen muziek.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.