Home / Eerbeek / Wedstijd Open Roosendaalse JKA

Wedstijd Open Roosendaalse JKA

EERBEEK – Zondag 25 november heeft een delegatie van karatekas van Karate Club Eerbeek mee gedaan aan de JKA Open Roosendaalse Kampioenschapen georganiseerd door JKA. De karateka met hun begeleiders van Karate Club Eerbeek zijn in alle vroegte vertrokken (7.15), het was een goed bezet toernooi met deelnemers uit Nederland, Belgie, Duitsland. KCE had 3 deelnemers in het onderdeel Kumite (vrij vechten) en 4 deelnemers en 1 team in het onderdeel Kata (patroon van verplichte bewegingen). De competitie was vol strijd en passie voor het Karate, men moest ook zeker incasseren en alle kennis in zetten voor wat betreft het behalen van de volgende rondes. De poules in grote van 5 tot 10 deelnemers werden over 2 velden gestreden. De beide poules van Kata en Kumite kwamen de Karateka van KCE goed door, zelfs tot aan de kwart en halve finales. Door goede en perfecte inzet en de juiste trainingen is bewezen dat de Karateka van KCE complete Karateka’s te zijn. De volgende plaatsen zijn behaald:
Onderdeel Kumite
Samantha Broekman 1e plaats
Melissa Broekman 2e plaats

Onderdeel Kata
Melissa Broekman 2e plaats indivudeel

Ferry Bergeman 2e plaats Asai Ryu heren
Melissa Broekman 1e plaats Asai Ryu dames
Samantha Broekman 2e plaats Asai Ryu dames

Team KCE 1 Kata ( Samantha, Melissa, Bianca) 2e plaats

De verdienste van deze karatekas zijn te danken aan de inzet van training, techniek en wilskracht aldus Sensei Ronald van den Eyssel.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.