Home / Doesburg / Jubilarissen en bevorderingen

Jubilarissen en bevorderingen

DOESBURG – Vrijdag was het weer tijd om bij brandweer Doesburg de jubilarissen te huldigen en bevorderingen uit te reiken. Iedereen werd welkom geheten door de commandant van Rijn-Ijssel, Albert Jan van Maren. Burgemeester Kees Luesink reikte hierna de diploma’s en vrijwilligersmedailles met bijbehorende oorkondes uit. Berry Wolsheumer en Michael Vlaswinkel kregen het diploma Voertuigbediener – pompbediener. Erik Houtkooper is 15 jaar vrijwilliger, in de rang van Brandmeester. Patricia van der Linden15 jaar vrijwilliger in de rang van Brandmeester. Hendrik Vels is 15 jaar in brandweerdienst in de rang van Hoofdbrandwacht. Johan Nachtegaal 25 jaar vrijwilliger in de rang van Brandmeester en 25 jaar in brandweerdienst. Jan Nachtegaal 30 jaar vrijwilliger in de rang van Hoofdbrandwacht en 30 jaar in brandweerdienst. En na al die uitreikingen en welgemeende mooie woorden, was het samen met de partners tijd voor een gezellige avond – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.