Home / Dieren / Frans Nienhuis neemt afscheid van Bloembinderij Roosmarij

Frans Nienhuis neemt afscheid van Bloembinderij Roosmarij

DIEREN – Na 27 jaar werkzaam geweest te zijn bij Bloembinderij Roosmarij in Dieren, waarvan 13 jaar als eigenaar, neemt Frans Nienhuis op 30 november afscheid van de zaak. Aanleiding is een hartinfarct, waardoor hij eind mei, tijdens zijn werk, werd getroffen.

“Het heeft mij doen beseffen dat er meer is dan hard werken alleen. Het runnen van een winkel is vandaag de dag een hele opgave en mijn lichaam heeft aangegeven dat het deze pittige job te zwaar vindt. Ik heb, toen ik in het ziekenhuis lag, de moeilijke beslissing genomen om mijn winkel te verkopen. Moeilijk, omdat ik houd van mijn werk en mijn klanten, voor wie ik 27 jaar heb klaar gestaan”. Nienhuis vindt het prettig om te melden dat de winkel onder dezelfde naam Bloembinderij Roosmarij blijft bestaan. De zaak zal worden voortgezet door Stephanie Nachtegaal, dochter van de oprichter van het bedrijf, Marijke Veth. “Ik hoop dat de klanten gewoon naar Bloembinderij Roosmarij blijven komen. Fijn voor Stephanie en haar team, maar ook fijn voor mij, want dat betekent dat alle energie die ik er de afgelopen jaren heb ingelegd niet verloren gaat. Dieren verdient zo’n mooie bloemenwinkel”, aldus Nienhuis. “Ik wil al mijn klanten hartelijk bedanken voor de klandizie en de leuke, maar soms ook emotionele momenten die ik met hen mocht delen. Met vele klanten heb je echt een langdurige band opgebouwd. Ik zal hier zeker nog regelmatig met plezierige herinneringen op terugkijken.”
Op vrijdag 30 november neemt hij officieel afscheid van Bloembinderij Roosmarij en van zijn klanten. Dat gebeurt de hele dag in de winkel aan de Wilhelminaweg 80 in Dieren. Tel. 0313-415545; www.roosmarij.nl.

Foto:
Frans Nienhuis en zijn opvolgster Stephanie Nachtegaal

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.