Plus in Eerbeek introduceert Milieuvriendelijke BagBox

EERBEEK – Supermarkt PLUS Van Tetering introduceert de BagBox, voor de bescherming van het milieu, kwaliteit en het gebruiksgemak. De BagBoxen en tassen zijn gemaakt van 100% ecologisch papier en karton en zijn oersterk, want ze kunnen zonder problemen 20 kg dragen! Het papier is waterafstotend en de BagBox en tas zijn dus voor langdurig gebruik.

Volgens Matthijs van Tetering, van PLUS Van Tetering, snijdt het mes hier aan twee kanten: “Wij denken altijd in het gemak voor onze klanten en daarnaast dragen wij graag een steentje bij in het milieuvriendelijk ondernemen. De plastic tas wordt vaak maar een keer gebruikt. Deze milieuvriendelijke tassen zijn dan in aanschaf iets duurder, maar worden wel vaker gebruikt, waardoor ze dus per keer vele malen goedkoper zijn dan een plastictas”, legt hij uit.
“De BagBox is zeer zorgvuldig ontwikkeld en biedt vooral grote voordelen voor onze klanten. De wachttijd bij de kassa wordt verkort omdat de boodschappen overzichtelijk en snel kunnen worden ingepakt. Ook de irritatie dat de tas omvalt in de auto is verleden tijd!”

In Nederland komt er gemiddeld 37 kg plastic per inwoner in het milieu terecht. Daaraan wil Matthijs van Tetering door middel van de introductie van de BagBox een halt toeroepen door samen te werken aan een beter milieu. Zowel het papier, karton, lijm en inkt is ecologisch. Nadat de BagBox vele malen gebruikt is kan deze gewoon bij het oud papier.
“De eerste reacties van onze klanten zijn enorm positief. Kom de BagBox ervaren en draag op een prettige manier van boodschappen doen ook bij aan een beter milieu!

foto: Wethouder Hennie Beelen promoot de tas bij de kassa van PLUS Van Tetering en reikt de eerste tas uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.