Home / Regio / Gemeentegids aanbieder Gemeenten-gidsen.nl werkt niet namens gemeenten

Gemeentegids aanbieder Gemeenten-gidsen.nl werkt niet namens gemeenten

REGIO – De gemeente Bronckhorst heeft weer berichten van bedrijven ontvangen die aangeven adverteerders te zoeken voor een gemeentegids (veelal digitale gidsen). Het gaat hierbij niet om de gemeentegids waaraan de gemeente Bronckhorst medewerking verleent. Deze wordt al meerdere jaren uitgegeven door FMR producties uit Breezand, in een geprinte versie die men in de bus krijgt en een digitale versie die via de gemeentelijke website te benaderen is. Met iedere andere aanbieder heeft de gemeente geen relatie.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.