Home / Rozendaal / Geslaagde informatieavond BGR over Dorpsschool

Geslaagde informatieavond BGR over Dorpsschool

ROZENDAAL – Op een interactieve manier is op 14 november informatie uitgewisseld over het hoe en waarom van de nieuwe dorpsschool in Rozendaal tijdens de informatieavond van BGR. Daarbij werd veel aandacht besteed aan de feiten en achtergronden. Naast de protesten tegen locaties bleek de afgelopen weken vooral dat niet iedereen op de hoogte is van de juiste feiten. De BGR fractieleden en de wethouder hebben deze avond open met elkaar van gedachten gewisseld. Ook werd vooruitgekeken naar het proces van de komende maanden, de locatiekeuze en de besluitvorming.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.