Home / Doesburg / Noortje’s Aziatische producten / Koffie en Thee

Noortje’s Aziatische producten / Koffie en Thee

DOESBURG – Laura van de Anker – Hermans was na 21 jaar als technisch adviseur gewerkt te hebben, toe aan iets nieuws en opende op 8 oktober de deuren van haar nieuwe winkel in Doesburg; Noortje’s Aziatische producten / Koffie en Thee aan de Meipoortstraat 8.

In de gezellige koffieruimte kan men kan men tegen klantvriendelijke prijzen genieten van een dampend kopje koffie of thee of genieten van heerlijke Indonesische lekkernijen zoals spekkoek, lemper en pasteitjes.
Wil men alleen maar een krantje lezen, uitrusten of bijpraten; dit kan allemaal bij Noortje’s. natuurlijk is er ook een groot assortiment aan Indische ingrediënten en Aziatische producten. Mocht het product van uw keuze niet voorradig zijn, dan kan het direct besteld worden en desnoods gratis bij u thuis afgeleverd worden. Ook heeft Noortje’s het agentschap van Riverdale, een exclusief lifestyle merk van eigentijdse decoratieve woon- en interieuraccessoires.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.